Onze diensten

MeesterRecht.nl biedt verschillende diensten aan: van juridisch advies tot het opstellen van (visuele) arbeidsovereenkomsten. Zowel voor werkgevers, werknemers als zzp'ers. Kies hieronder de dienst die bij jou past of plan een vrijblijvende koffieafspraak in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

noun-office-chair-2300617

Werknemers

Een (dreigend) conflict met je werkgever is nooit fijn. Dat snappen we. Je baan is immers één van de belangrijkste zaken in je leven. Of het nu om je salaris, ziekte of zelfs ontslag gaat, wij kunnen je helpen. 

Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt of je werkgever doet vermoeden. Het kan dus nooit kwaad om te informeren naar je juridische mogelijkheden.

noun-building-3807668 (1)

Werkgevers

Iedere werkgever heeft dagelijks te maken met het arbeidsrecht. Of het nu gaat om het aannemen van een nieuwe werknemer, het (dis)functioneren op de werkvloer of het beëindigen van een dienstverband, de regels van het arbeidsrecht zijn altijd van toepassing. 

Erg belangrijk dus. Maar soms ook lastig. Maar geen paniek, wij staan klaar om je te helpen. Op een manier die ook bij jouw bedrijf past.

noun-staff-award-2322478

Legal design

Nog nooit gehoord van legal design en visuele arbeidsovereenkomsten? Dan wordt het hoog tijd! De juridische sector is bij uitstek gericht op het geschreven woord.

Om zo min mogelijk aan het toeval over te laten, zijn door juristen opgestelde teksten (contracten, processtukken, algemene voorwaarden, privacy policy’s etc.) van oudsher lang, wollig en voor een juridische leek, vaak onbegrijpelijk. Maar daar brengen wij verandering in!

Bastiaan

Juridisch advies.

MeesterRecht.nl biedt juridisch advies aan iedereen. Of je nu werkgever, werknemer of zzp’er bent, we hebben allemaal te maken met het arbeidsrecht. Bovendien is het arbeidsrecht continu in beweging, waardoor de wetgeving regelmatig veranderd. Logisch dus dat je hier hulp bij kunt gebruiken.

Wij geven juridisch advies over hoe je de situatie het beste kunt aanpakken en waar je recht op hebt. Mocht een rechtszaak onvermijdelijk zijn, dan helpen we je ook hierbij. Wees gerust, meestal is dit niet nodig.

Eerste Hulp Bij Ontslag (EHBO)

Ontslag is nooit leuk. Dat begrijpen we. Alleen ontkom je er soms niet aan en dan kun je het maar beter goed aanpakken. Dat voorkomt een hoop (emotionele en financiële) schade. Daarnaast kun je ontslag op verschillende manier aanpakken. In gezamenlijk overleg is er veel mogelijk. Zelfs een juridische kostenvergoeding hoort vaak tot de mogelijkheden. Laat je dus altijd adviseren! 

Meer weten? Leg jouw zaak vrijblijvend aan ons voor en dan bespreken we samen de (on)mogelijkheden. 

De voordelen:

Visuele overeenkomsten.

Ooit wel eens gehoord van een visuele arbeidsovereenkomst of een visueel personeelshandboek? Nu wel. Lange, saaie en onbegrijpelijke juridische documenten zijn niet meer van deze tijd. Daarom maken wij visuele overeenkomsten, die iedereen snapt. De overeenkomsten zijn invulbaar, herbruikbaar en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Welke kleur wil jij?

Frame 3 (002)

Onze gebruikers

Meer weten?