Onze diensten

MeesterRecht.nl biedt verschillende diensten aan: van juridisch advies tot het opstellen van (visuele) arbeidsovereenkomsten. Zowel voor werkgevers, werknemers als zzp'ers. Kies hieronder de dienst die bij jou past of vraag een vrijblijvende koffieafspraak aan, zodat we elkaar kunnen leren kennen.

desk, laptop, notebook-593327.jpg

Eerste hulp bij ontslag.

Word je geconfronteerd met ontslag? Schakel dan altijd zo snel mogelijk een specialist in! In veel gevallen is jouw toestemming nodig voordat je werkgever je kan ontslaan. Teken dus nooit zomaar! MeesterRecht.nl kan je helpen om ontslag te voorkomen óf om een goede gezamenlijke oplossing te vinden. 

Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat het jou uiteindelijk niks kost. Er is dus geen enkele reden om geen hulp te vragen. Doe jezelf niet te kort. Daar heb je recht op!

Juridisch advies.

Wil je een professioneel bedrijf zijn, maar heb je geen eigen juridische afdeling? Geen probleem. MeesterRecht.nl biedt juridisch advies tegen (zoveel mogelijk) vaste prijzen. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Zowel op juridisch, als financieel gebied. Wel zo prettig dus. 

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vrijblijvend contact op en dan helpen we je verder.  

De voordelen:

De visuele arbeidsovereenkomst.

Ooit wel eens gehoord van een visuele arbeidsovereenkomst? Nu wel. Lange, saaie en onbegrijpelijke juridische documenten zijn niet meer van deze tijd. Daarom heeft MeesterRecht.nl de visuele arbeidsovereenkomst ontwikkeld. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus ook voor jouw bedrijf. Daarnaast stellen we ook visuele thuiswerkovereenkomsten op en andere juridische documenten op aanvraag.