Over

MeesterRecht.nl biedt juridische ondersteuning voor werkgevers, werknemers én zzp'ers. Dit doen we op een moderne en toegankelijke manier. Ook zonder juridische afdeling of rechtsbijstandverzekering kun jij ervan op aan dat jouw baan of bedrijf geen onnodige risico's loopt.

foto 4 (2)

De meester (mr.) achter MeesterRecht.nl

Mr. Bastiaan van Rossum is jurist en de oprichter van MeesterRecht.nl. Oftewel, de meester achter MeesterRecht.nl. Hij heeft zich tijdens zijn master aan de Universiteit Leiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Daarnaast is hij werkzaam geweest als jurist bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en DAS Rechtsbijstand. Met zijn ervaring en oprechte persoonlijke interesse maakt hij het verschil voor jou of jouw bedrijf. 

Onze missie

Onze missie is om rechtshulp voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken. Ook zonder een dikke portemonnee of rechtsbijstandverzekering. Juridische hulp wordt vaak als laatste optie gezien, terwijl er juist in de voorfase een wereld te winnen valt. Daarnaast maken wij het recht zo eenvoudig mogelijk, zodat ook jij snapt waar het over gaat en wat belangrijk is. MeesterRecht is er voor iedereen die zijn of haar werk serieus neemt. 

Kernwaarden

Waarom MeesterRecht.nl?

We doen ons uiterste best voor jouw baan of bedrijf. Dat is immers één van de belangrijkste zaken in je leven!

banner 1
coffee, glasses, workplace-839234.jpg

Neem nu vrijblijvend contact op!